Click here to edit title

Click here to edit subtitle

Foreldregrupper

Bjørndal barne-og ungdomsteater er en foreldredrevet teatergruppe. Det vil si at skuespillernes foresatte bidrar med alt fra kostymer, kulisser, kakesalg og pr-arbeid. Foreldrene er delt inn i tre grupper som jobber frem mot forestilling.

Estetiskgruppe
Gruppa har ansvar for å sy, kjøpe og tilpasse kostymer til alle skuespillerne. Det er også denne gruppa som sminker under forestilling, med god hjelp fra tidligere skuespillere.
Det er mye som skal snekres og ordnes for å omskape scenen i aulaen til f.eks Kardemomme By. Estetiskgruppe har ansvar for stemningen på scenen og alle rekvisitter som trengs. De har også kontroll på lys og andre effekter, og fungerer som scenearbeidere under forestillingen.

PR
Det er lite vits å drive teater uten publikum. PR-gruppa har ansvar for markedsføring til publikum og presse. De utarbeider plakater og program og selger billetter og program.

Kafé
I forbindelse med forestillingen har vi teaterkafé med salg av pølser, brus, popkorn og kaker. Kafégruppa har ansvar for innkjøp og drift, og sørger også for at skuespillerne får mat i øvelsehelgene og før forestilling.